Sölden 2017 - Djurgårdens IF AF - Skidor - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Sölden 2017

2017-05-13 15:57
Nu är anmälan till lägret i Sölden öppen!
  • Uppdaterad: 2017-05-17 10:02

2017-05-12
Ski Camp, Österrike 2017®

DIF ALPIN på höstlovet

Hej skidåkare!
Sport Support vill tillsammans med styrelsen presentera DIF:s klubbläger i Sölden på höstlovet. Lägret i Sölden är öppet för alla åkare från U10 till U16. Nytt för i år är att vi har signat upp Kasper Sjöstrand som ansvarig för träningen för U14 och U16. Kasper leder och fördelar träningen för de här 2 grupperna med hjälp av ytterligare 3 tränare. Kasper kommer att ansvara för hela träningsupplägget och kommer att medverka alla dagar, tillsammans med klubbtränarna. Det är planerat totalt 8 tränare med förstärkning av föräldratränare för klubbens åkare i Sölden 2017. Det blir någon dag med styrda friåkningsövningar innan ni går in på olika banmodeller beroende på ålder, förutsättningar och inriktning. Klubben har 3 ban platser bokade från måndag morgon på Tiefen och Rettenbach glaciären

Välj ditt BOENDE i Innerwald, Sölden:

I år kan Du välja att bo på Pension Montjola, Gästehaus Franzele, Pension Lotte, Apartment Lotte, Haus Hanni eller extra mycket bra på Hotel Grüner. Frukost är alltid på den pensionen eller hotellet ni bor på. Det är högst 100 meter mellan alla pensioner och hotellen. Klubben har bokat för 140 deltagare på höstlovet. Stor middag varje kväll på Hotel Grüner för hela klubben. Se prislista och antal platser för de olika Hotellen och Pensionaten.

Lägret i år börjar söndag 29 oktober och avslutas på lördag 4 november med hemkomst på söndag. Anledningen är att vi skall få plats med alla under helgen, då det är WC premiär i Sölden. Jag är övertygad om att det här gör det lättare för er att boka flyg och transporter och vi får en mycket lugnare start på höstlägret i Sölden. Träningen startar måndag morgon!

RESEALTERNATIV till Sölden:

  1. Du kan resa med DIF bussenfrån Hammarbybacken, problemfritt och enkelt. Lasta på och plocka fram allting 26 timmar senare i Sölden. Bussen går sedan upp och ner till glaciären varje dag. Bussen går lördag den 28 oktober kl. 09.00. Hemkomst är söndag den 5 november på kvällen. Avresa från Sölden lördag kväll efter skidåkningen och 6 fantastiska skiddagar med träning i Sölden.

  2. Flyg till Innsbruck, söndag den 29 oktober. Du bokar du ditt eget flyg med Lufthansa eller Austrian. Det finns flera flyg att välja på via Frankfurt eller Wien. Vi hämtar dig på flygplatsen i Innsbruck kl. 14.00. Transfer till Sölden tar ca 90 minuter. Du har också plats i vår transfer taxi/buss till och från glaciären varje dag. Hemresa är söndag 5 november på morgonen till Innsbruck. Flyget du skall boka hem kan lyfta efter 12.00 från Innsbruck på söndag 5 nov.

  3. Flyg till München, söndag den 29 oktober. Du bokar du ditt eget flyg. Flygtiderna bestämmer du själv, det finns mycket att välja på. Transfer tar ca 3 timmar.
    Vi hämtar dig på flygplatsen i München vid
    kl. 14.00. Du har naturligtvis plats i vår transfer buss till och från glaciären varje dag. Transfer till München är söndag 5 november på morgonen, efter frukost. Flyget du skall boka är efter kl. 14.00.

    Egen bil till Sölden eller hyra bil på flygplatsen. Du sköter alla dina transporter själv till och från Sölden och i Sölden. Ankomst söndag 29 oktober och avresa, lördag 4 november efter träningen eller söndag 5 november från Sölden. 6 liftkortsdagar. OBS Träningsdagar med klubben och tränare är söndag till lördag, 6 dagar.

AKTIVITETER:

Träningsavgiften har klubben bestämt enligt följande.
U14 & U16 1 800 kr 4 tränare, ansvarig tränare är
Kasper Sjöstrand. 300 kr/dag U10 & U12 1 200 kr 3 av klubbens egna tränare och föräldratränare. 200 kr/dag.

Maxi Support, Föräldraträning, kostar 800 kr för 5 eftermiddagar med Sara Sandberg vecka 44. Måndag till fredag med samling 12.30 varje dag på Tiefen.

Mini Support, U8 träning för medföljande små syskon som vill ha kanonträning med Sara varje förmiddag mellan 9.00 och 11.30. Måndag-fredag. Mycket friåkning men även banåkning. Kostar också 800 kr för 5 dagar.
Läs mer på www.sports.se.

 

 

Priserna är klubbens grundpriser, med halvpension, liftkort, material för träning och 3 platser på glaciären för träning. Priserna ovan är för ungdomar som är födda år 2003 och senare. Priset för vuxna är 600 kr dyrare beroende på liftkortspriset. Tillkommer ditt val av aktiviteter/träningsavgifter och avbeställningsskydd.

BOKNING:

Du kan börja boka din resa tisdag 16 maj. Gå in på www.sports.se
Sen vidare till vår bokning
.
Fyll i antal deltagare och under

klubb hittar du DIF, sedan ska du fylla i transport, boende, namn och liftkortsdagar samt aktiviteter för dina resenärer. Kolla din bokning innan du går till betalning. Anmälningsavgiften är 1 000 kr som du betalar med ditt kreditkort.
Önskar du ett
avbeställningsskydd så kostar det 200 kr per person och ger dig rätt att boka av din resa 24 timmar innan avresan, utan några som helst intyg eller förpliktelser. Läs mer på www.sports.se.

Mer info om Sölden och alpin skidåkning, hittar du på vår hemsida www.sports.se

med hälsningar från Kjell Åhlén

Skribent: Sofia Sundström
Epost: Adressen Gömd

 

Våra Samarbetspartners:

 

Cupole.se

 

 

Följ oss på sociala medier

Postadress:
Djurgårdens IF AF - Skidor
Michael Johansson, Strandvägen 117
13562 Tyresö

Kontakt:
Tel: 070-7501319
E-post: This is a mailto link

Se all info