Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy DIF Alpin


Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att administrera medlemskap, tränings- och tävlingsverksamhet, arrangera tävlingar, ansöka om statliga bidrag samt till att nå ut med aktuell information till medlemmarna.

 

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 har personuppgiftslagen ersatts av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven har förändrats något.

 

För oss på Djurgårdens IF Alpina förening, är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina och din familjs personuppgifter. Därför kan du ta del av hur vi samlar in och behandlar den data som vi sparar i vår integritetspolicy.

 

Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att bedriva en idrottsförening som finns i Svenska Riksidrottsförbundets organisation.

 

Du behöver inte göra något, men läs gärna vår integritetspolicy. Du kan även när som helst överblicka och uppdatera dina uppgifter och inställningar i föreningens medlemsregister genom att logga in på Idrott on Line och gå in på Mina uppgifter. Behöver ni inloggningsuppgifter vänd er till This is a mailto link.

 

Läs här om GDPR och den integritetspolicy DIF Alpin har:

DIF Integritetspolicy
RF instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter.

Uppdaterad: 01 OKT 2018 21:33
Skribent: Linda Ek
Epost: This is a mailto link

 

Våra Samarbetspartners:

 

Cupole.se

 

 

Följ oss på sociala medier

Postadress:
Djurgårdens IF AF - Skidor
Michael Johansson, Strandvägen 117
13562 Tyresö

Kontakt:
Tel: 070-7501319
E-post: This is a mailto link

Se all info