U12 - Djurgårdens IF AF - Skidor - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

U12

I U12 tränar barn födda 2006-2007. Välkommen till vår hemsida! Se vidare under respektive val till vänster.

 

Hejsan, Emma Kitti heter jag och kommer att vara ansvarig tränare för U12 denna säsong. Har ni några frågor om träningen, träningsupplägget eller bara generella frågor så är det bara att ta tag i mig. Jag är 27 år och pluggar just nu till fysioterapeut (sjukgymnast) på KI. Jag har själv en bakgrund som aktiv tävlingsåkare i många år, fast i min hemmaklubb från Sundsvall. Detta blir min andra säsong i Djurgårdens Alpina och det kommer att bli en grym säsong!

 

Hej, Caroline Peterson-Ullstrand, Lagledare i U12. Mitt ansvar är att samordna generella frågor som rör U12 gruppen samt ett huvudansvar för att administrera anmälningarna till de regionala tävlingarna (LVC och Mälarcupen). Lagledarens roll (eller den som ansvaret delegeras till) är även att vara med på lagledarmöten på samtliga regionala tävlingar. Det är även till mig man kommer om man har frågor/synpunkter som ska kanaliseras till tävlingsledning, under pågående tävling. Jag är mamma till Hugo Peterson-Ullstrand U12:2 samt Linn Peterson-Ullstrand U10:1. När jag är inte hänger i skidbacken jobbar jag på Dustin, nordens ledande IT återförsäljare :)

 

Tjena, Emil heter jag och jag har tränat alpint med DIF sen jag var 6 år gammal och åkt så länge jag kan minnas. Jag har varit tränare i 3 år nu och jag tycker bara att det blir roligare för varje säsong. Om någon förälder tycker mitt namn låter bekant är det antagligen för att jag tränade U10 förra säsongen. När jag inte åker skidor pluggar jag sista året på gymnasiet på Odenplan.

 

Tjena, jag heter Nils och går sista året på linjen Natur-entreprenörskap på gymnasiet östra real. Detta är min fjärde säsong som tränare i Djurgården men jag har även själv tävlat i klubben sedan jag var 9 år. Björnrike är som mitt andra hem så tveka inte att säga hej ifall ni ser mig!

Tävlingsledare

 

 

 

Våra Samarbetspartners:

 

Cupole.se

 

 

Följ oss på sociala medier

Postadress:
Djurgårdens IF AF - Skidor
Michael Johansson, Strandvägen 117
13562 Tyresö

Kontakt:
Tel: 070-7501319
E-post: This is a mailto link

Se all info