Hoppa till sidans innehåll

Bli sponsor


Partnerskap – Bli en sponsor 

Heja Djurgår´n!

En stor del av vår verksamhet drivs av ideellt arbete utfört av eldsjälar som älskar skidåkning.

Vi behöver hjälp att skapa de bästa förutsättningarna för våra åkare och dess utveckling. Våra partners skapar på så sätt förutsättningar för att alla klubbens aktiva medlemmar får möjlighet att medverka på både tränings- och tävlingsläger runt om i Sverige.  

Ni utgör en viktig stomme i klubbens fortsatta utveckling och existens samt är en förutsättning för att klubben ska kunna förverkliga mål och visioner för vår verksamhet i framtiden.  

Därför söker vi dig som vill hjälpa oss att driva och utveckla verksamheten som sponsor/partner, samtidigt som vi ger ditt företag möjlighet att synas tillsammans med ett av Sveriges starkaste varumärken inom sportaktiviteter. Djurgårdens Alpina Förening är en verksamhet som verkar under Djurgårds-alliansen.

 

Att stödja Djurgårdens Alpina Förening kan görs på många olika sätt och självklart är vi öppna för individuellt anpassade lösningar för just ert företag. Slalomklubben har som policy att vända sig till våra partners i första hand när det gäller inköp av tjänster och produkter.

Vi har tagit fram fyra olika nivåer på partnerskapspaket.

 

Diamant

 

-          Premierad exponering på Djurgårdens IF Alpina Förenings hemsida

 

-          Exponering i backen vid olika event

 

-          Skylt i backen och på släpvagn

 

-          Tillgång till medlemsregistret

 

-          1 event i backen för 15 personer

 

-          Exponering på kläderna

 

Här blir ditt företag exponerat på klubbhuset, premierad plats på DIF Alpins webbsida, i klubbens sociala medier och klubbkläder. Företaget får dessutom tillfälle att bjuda sina medarbetare på ett parallellslalom event i Hammarbybacken samt en klubbkväll med rabatterade priser på Alpingaraget. Dessutom exponering i samband med föreningsverksamhet och tävlingar. 

Kostnad: Be om offert

 

Guld

Här blir ditt företag exponerat på klubbhuset samt DIF Alpins webbsida & sociala medier. Företaget får tillfälle att bjuda sina medarbetare på en klubbkväll med rabatterade priser på Alpingaraget. Dessutom exponering i samband med föreningsverksamhet och tävlingar.

 

 

Silver

Företaget blir exponerat på klubbhuset och DIF Alpins webbsida & sociala medier.

Dessutom exponering i samband med föreningsverksamhet och tävlingar.

 

 

Brons

Här blir ditt företag exponerat på DIF Alpins webbsida. Dessutom exponering i samband med föreningsverksamhet och tävlingar.

 

 

1891-Klubben

1891, det årtal Djurgårdens IF bildades och där skidåkning var en av de första utövande sporterna. Här kan du som privatperson eller ditt företag välja att stötta/främja Djurgårdens IF Alpina Förening. 

Kostnad 1891:- / säsong

 

Nu har även DIF alpina förening fått vårt eget swish nummer vilket underlättar bidrag, främst 1891-klubben.

Skicka ditt bidrag till 1231747153 och märk med namn samt ett mail till This is a mailto link eller kontakta oss för fakturering.

  

 

Intresserad av någon av våra paket?

Kontakta vår marknadsgrupp:

This is a mailto link


 

Uppdaterad: 15 FEB 2017 11:28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss på sociala medier

Postadress:
Djurgårdens IF AF - Skidor
Daniel Nygren, Katarina Bangata 66
11639 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0730789911
E-post: This is a mailto link

Se all info