Hoppa till sidans innehåll

Idre 2020 v46


Inbjudan till Snöläger för U12,U14 och U16 till Idre fjäll.

Vi genom klubben reserverat boende för 36 deltagande, 6 st stugor, för att säkerställa att vi har tillgång till träningstider i backen. Dessa 6 st stugor hoppas vi att några är intresserade av att hyra, behövs ytterligare eller annat boende så kan detta bokas direkt av Idre fjäll, ange att ni ska träna med DIF alpin så vi får möjlighet till ytterligare tilldelning av backtider. 

Tränar gör vi den 13-15 november och varje dag planeras 2 skidpass samt 1 fys- eller teoripass. Vi kommer framförallt träna friåkningsövningar i bana samt SL.

Deltagarna ordnar transport, liftkort och mat själva samt samordnar boende. Lägenheterna har kök så det är lätt att ordna egen mat.

Kostnad för en 6-bäddslägenhet är 5.250 kr inkl städning, ange i anmälan vem som är ansvarig för stugan. Den som är ansvarig för stugan kommer bli fakturerad för hela stugan, så gå tillsammans med de som ni vill bo med och dela på en stuga.

Träningsavgiften är 300 kr/dag.

Liftkort kostar 335 kr/dag (875 kr för 3 dagar) för åkare samt 50 kr för chipkort om man inte har det sedan tidigare, troligtvis kommer vi få rabatterade priser på liftkort men detta är ännu ej klart. Till detta år har vi räknat in 9 st extra liftkort för hasande föräldrar.

Vi vill ha din anmälan senast den 18 oktober. 

Anmälan är bindande och betalning sker mot faktura per mail efter genomfört läger.


Med vänliga hälsningar
Lägerkommittén DIF alpin
Kontakt: This is a mailto link eller This is a mailto link

 

Våra Samarbetspartners:

 

Cupole.se

 

 

 

 

 

 

Följ oss på sociala medier

Postadress:
Djurgårdens IF AF - Skidor
Michael Johansson, Strandvägen 117
13562 Tyresö

Kontakt:
Tel: 0707501319
E-post: This is a mailto link

Se all info