Hoppa till sidans innehåll

Idre 2021 v46


Inbjudan till Snöläger för U12,U14 och U16 till Idre fjäll.

Vi genom klubben reserverat boende för 36 deltagande, 6 st stugor, för att säkerställa att vi har tillgång till träningstider i backen. Dessa 6 st stugor hoppas vi att några är intresserade av att hyra, behövs ytterligare eller annat boende så kan detta bokas direkt av Idre fjäll, ange att ni ska träna med DIF alpin så vi får möjlighet till ytterligare tilldelning av backtider. 

Tränar gör vi den 19-21 november och varje dag planeras 2 skidpass samt 1 fys- eller teoripass. Vi kommer framförallt träna friåkningsövningar i bana samt SL.

Deltagarna ordnar transport, liftkort och mat själva samt samordnar boende. Lägenheterna har kök så det är lätt att ordna egen mat.

Kostnad för en 6-bäddslägenhet, inkl avresestädning, är ca 5.450 kr. Ange i anmälan vem som är ansvarig för stugan. Den som är ansvarig för stugan kommer bli fakturerad för hela stugan, så gå tillsammans med de som ni vill bo med och dela på en stuga.

Träningsavgiften är 350 kr/dag.

Liftkort kostar ca 335 kr/dag (875 kr för 3 dagar) för åkare samt 50 kr för chipkort om man inte har det sedan tidigare, troligtvis kommer vi få rabatterade priser på liftkort men detta är ännu ej klart. Till detta år har vi räknat in 9 st extra liftkort för hasande föräldrar.

Vi vill ha din anmälan senast den 17 oktober. (Obs! Anmälan ska göras till lägret även om boende anordnas själv, så vi vet hur många åkare vi blir)

Anmälan är bindande och betalning sker mot faktura per mail efter genomfört läger.


Med vänliga hälsningar
Lägerkommittén DIF alpin
Kontakt: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss på sociala medier

Postadress:
Djurgårdens IF AF - Skidor
Daniel Nygren, Katarina Bangata 66
11639 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0730789911
E-post: This is a mailto link

Se all info