Hoppa till sidans innehåll

Information angående inställd LVC final U12

16 MAR 2020 22:05
Anläggningen är öppen så passa på att ta möjligheten att åka mer skidor, som vanligt, förutsatt att ni är friska.
  • Skapad: 16 MAR 2020 22:05

Hej,

Med bakgrund av allt som händer i Sverige och världen just nu så har Skidförbundet beslutat att samtliga LVC-tävlingar skall ställas in, detta innebär tyvärr att U12´s LVC-final kommande helg är inställd, både träning och tävling.

För våra ungdomar i Djurgården är detta så klart jättetråkigt då många hade sett fram emot att träffa kompisar och träna och tävla tillsammans och med tanke på den redan annorlunda säsong som vi haft så hade alla såklart hoppats på ett roligare avslut på LVC. Men trots att träning och tävling inom LVC organisationen är inställd så har alla möjlighet att åka upp till Kläppen och nyttja sitt bokade boende för att åka skidor i egen regi eller med några kompisar, boendet går tyvärr inte att avboka utan kommer faktureras enligt gjorda bokningar. Då troligtvis inte samtliga anmälda kommer att åka till Kläppen så går det säkert att justera i boendefördelningen och sprida ut sig i stugorna. 

Kostnaden som skall betalas är just nu ca 840 kr/anmäld person om vi får bekräftat att avresestädet kan bokas av. Denna kostnad kommer faktureras respektive bokningsansvarig så snart vi har fått kostnaden bekräftad av Kläppen Skiresort.

Med vänliga hälsningar
Monika Frosteman

Skribent: Sofia Sundström
Epost: Adressen Gömd

Våra Samarbetspartners:

 

Cupole.se

 

 

 

 

 

 

Följ oss på sociala medier

Postadress:
Djurgårdens IF AF - Skidor
Michael Johansson, Strandvägen 117
13562 Tyresö

Kontakt:
Tel: 0707501319
E-post: This is a mailto link

Se all info